Got any stories or comments please mail Kuragari

The Gipsy curse....brrrrrrrrrr by KingChaos email @ kingchaos@get2net.dk

Ja, nogen af jer har allerede hørt om det, men jeg tænkte at hvis jeg fortalte det til en hel masse mennesker, så ville dét måske løfte forbandelsen...

Det startede med (...at jeg fik udbetalt mine ferie-penge...) at jeg stod ude i Kastrup og netop skulle til at boarde flyet til Portugal (nej det var en lorte-tur...nej, jeg tror ikke det var Forbandelsens skyld, trods alt), pludselig kom jeg i tanke om at jeg havde glemt at slukke min opvaske-maskine...hmmm...det er jo ikke fordi den ikke kan stå tændt i en uge uden at der sker noget, men for fanden hvis det hele var nedsmeltet når jeg kom hjem !!! Resolut ringede jeg til min mor (hej mor ! ) (mødre er jo guds gave til menneskeheden!) og aftalte at sende nøglerne fra lufthavnen, så hun lige kunne fise ud og slukke og lukke. Hun modtog da også kuverten, men nøglerne havde "boret" sig ud undervejs.(det sker tit, si'r postvæsnet). Så da jeg kom hjem kunne jeg få lov til at betale 325,- kr. få at blive lukket ind i min lejlighed.

Forleden dag var jeg nede i M&M for at købe en enkelt cd eller to, og da jeg havde fundet en pæn stak var der desværre en reol som greb fat i mig, flængede mine bukser og mit knæ, kastede mig ned på gulvet. Efter at en række bekymrede med-kunder havde hjulpet mig op, ventede jeg kun femten blødende minutter på...at få at vide at jeg da bare skulle ringe ud til Fona's hovedkontor, så ville mine bukser helt sikkert blive erstattet. Efter næsten en uge (og 3-4 kontaktpersoner i Fona-koncernen) står det nu klart at jeg godt kan få erstattet mine cowboy-bukser til 250,- kr. Det er så stort!

I lørdags da jeg lige skulle stryge mine bukser (et andet par) inden jeg skulle til house-warming, fik strygejernet fat i ledningen....jeg fik ikke ret meget brændt plastik på mine nye bukser !

I søndags fik jeg endelig taget mig sammen til at få malet mit badeværelse...det skal være blåt og efter at ha' malet det hele en gang, ja så var der selvfølgelig ikke mere maling tilbage. Heldigvis ligger Flügger lige hernede på Peter Bangs vej, så det er nemt nok...desværre mente maler-damen at den blå farve var udgået...jam' , jam jeg har jo lige købt den !?!? Jae, det var altså lige meget, den var udgået........hva' gør man så ? Nårh, heldigvis så lykkedes det maler-damen at skaffe mig en bøtte mere, men så er det altså også slut!

Tirsdag morgen da jeg vågnede...og gik ud for at sætte kaffe over, fandt jeg ud af at det havde jeg allerede gjort mandag aften! Ja, der var nærmest kun slagger tilbage!!! (Men det kunne være gået endnu værre....)

Onsdag havde jeg endelig fået købt min nye vaskemaskine (en sprit ny Asko (ja, det er dem der har købt Vølund)) og de kom da også to mand høj for at installere den. (nu har der været vaskemaskine i lejligheden før så både strøm og afløb var sån set klar). Desværre er standard målene for bredden på vaskemaskiner blevet ændret fra 58 til 60 cm. De startede med at pakke maskinen ind i et lagen (for kun at ridse dørkarmen!), men da den stadig ikke ville ind, brækkede de dørkarmen af med en hammer. Så skyndte de sig at gå....så opdagede jeg at maskinen nærmest ikke kunne åbnes (fordi Asko/Vølunds maskiner har en smart "ydre" "ovnlåge" til at lægge tøjet på og den var der ikke plads til i mit badeværelse) ...så ringede jeg til Snehvide for at høre om jeg kunne få en maskine hvor det var muligt at putte tøj ind? Det...var de nu ikke så meget for....nu havde jeg jo...pakket den ud !!! Da jeg ringede til Asko var der så en venlig dame der forklarede mig hvordan jeg vente maskinen om og afmonterede yder lågen (tilsyneladende uden at invalidere 5 års garantien (HA!))

Aaah, fredag,...endelig weekend! Op på cyklen og hjem! På Peter Bangs vej gik en idiot ud på cykel-stien for at praje en taxa. Jeg nåede at bremse så meget at jeg ikke kørte ham over men kun fik hans udstrakte arm smask i hovedet! Da jeg spurgte ham, hvad fanden han lavede, var hans eneste kommentar "Aj, der missede jeg min taxa!" (Ja, jeg overvejede at stå af og knalde ham et par, men med mit held.....)

I dag lørdag. Hjemlig hygge og en rask lille pasta-ovn ret (ja, prinsessen kan godt li' pasta...) .Lidt oksekød, grønsager og en pakke gråsten pølser (det er jo weekend!) ...det var først da jeg skulle til at smide pølserne i gryden at jeg opdagede at de skulle være spist for mindst fem dage siden!!!

Ja,...måske er jeg bare dum,...eller uheldig...eller måske er det en sigøjner forbandelse (hmmm, jeg kendte en gang en pige som var kvart-sigøjner...meeen det er såååå længe siden...anyways hvis du læser det her må du gerne ringe ;)) or all of the above ! Jeg forlanger ikke medynk eller forståelse (og jeg har ikke engang nævnt mine computer-problemer eller mit sex-liv!), men måske er der nogen af jer som ved hvordan jeg kan løfte forbandelsen ?

Fortsættelse følger.......

C